Trouwkostuums

De merken die Schootbrugge Mannenmode voert zijn Wilvorst en Cos$mo.

Cos$mo is een Belgische ontwerper die veelal met bijzondere Italiaanse stoffen werkt. Dit komt volledig tot zijn recht in de collectie trouwkostuums. Daarnaast heeft u de mogelijkheid bij Wilvorst een kostuum te laten maken die aan uw wensen voldoet. U heeft hier keuze uit verschillende modellen, stoffen en dessins zodat u het een persoonlijk tintje kunt geven. De normale levertijd is hierbij circa 8 weken, per expres kan het met 4 weken geleverd worden.

Uw trouwkostuum wordt, voor u het ophaalt voor uw mooiste dag, nog helemaal geperst, het overhemd netjes gestreken en alles word keurig netjes klaargemaakt, in een stofvrije hoes voor u klaar gehangen, zodat u het kant en klaar mee kunt nemen en er thuis niets meer aan hoeft te doen.

Het verkoopteam van Schootbrugge Mannenmode zal u graag adviseren bij het maken van uw keuze. U kunt altijd even langskomen of een afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie/thee u laten informeren over de vele mogelijkheden die Schootbrugge Mannenmode u biedt.

< terug

Nieuws
Twitter
Trouwen
trouwplannen