Trouwkostuums

De merken die Schootbrugge Mannenmode voert zijn Wilvorst en Cos$mo.

Cos$mo is een Belgische ontwerper die veelal met bijzondere Italiaanse stoffen werkt. Dit komt volledig tot zijn recht in de collectie trouwkostuums. Daarnaast heeft u de mogelijkheid bij Wilvorst een kostuum te laten maken die aan uw wensen voldoet. U heeft hier keuze uit verschillende modellen, stoffen en dessins zodat u het een persoonlijk tintje kunt geven. De normale levertijd is hierbij circa 8 weken, per expres kan het met 4 weken geleverd worden.

Wilt u echt eens iets anders? Schootbrugge Mannenmode heeft de mogelijkheid om uw trouwkostuum op uw lijf op te meten en samen met u uw kostuum te ontwerpen. U bepaalt zelf de stof, kleuren, materialen, voering, stiksels, knopen, het model enz. Het trouwkostuum wordt speciaal voor uw lichaam gemaakt en ontworpen zodat het een volledig eigen ontwerp is. Bijna alles is hierbij mogelijk en het kostuum zal als een 2e huid passen. De levertijd van dit speciaal voor u op maat gemaakt kostuum ligt tussen de 5 en 7 weken.

Uw trouwkostuum wordt, voor u het ophaalt voor uw mooiste dag, nog helemaal geperst, het overhemd netjes gestreken en alles word keurig netjes klaargemaakt, in een stofvrije hoes voor u klaar gehangen, zodat u het kant en klaar mee kunt nemen en er thuis niets meer aan hoeft te doen.

Het verkoopteam van Schootbrugge Mannenmode zal u graag adviseren bij het maken van uw keuze. U kunt altijd even langskomen of een afspraak maken en onder het genot van een kopje koffie/thee u laten informeren over de vele mogelijkheden die Schootbrugge Mannenmode u biedt.

< terug

Nieuws
Twitter
Trouwen
trouwplannen