Casual

De steeds wisselende trendy collecties zijn volledig op elkaar afgestemd en daardoor uitstekend met elkaar te combineren. Sommige merken hebben meerdere uitlevermomenten per seizoen waardoor de collecties steeds weer vernieuwen.

De merken die Schootbrugge Mannenmode voert zijn State of Art / No Excess / Cars Jeans / Lerros / Culture / Giovanni Capraro / Born with Appetite.

Ook de man met een maatje meer is bij ons aan het juiste adres. Wij gaan tot maat 4XL.

Business

Naast een grote collectie reguliere kostuums en colberts in verschillende kleuren en dessins heeft u volop keus uit het Mix and Match assortiment. Hierbij kunt u denken aan verschillende maten wat colbert en pantalon betreft, altijd op voorraad.

De merken die Schootbrugge Mannenmode voert zijn Digel / Falabella / Born with Appetite / Thomas Goodwin / State of Art.

Bij uw kostuum of colbert heeft u volop keuze uit de trendy dress-shirts in de meest uiteenlopende dessins en kleuren in verschillende modellen zoals body fit, modern fit of casual fit.

Trouwkostuums

Voor de mooiste dag in uw leven slaagt u zeker bij zoveel keus in stoffen, kleuren en modellen bij Schootbrugge Mannenmode. De pasvormen van Wilvorst en Cossmo zijn slank maar kan ook in Slim fit. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw kostuum op maat te laten maken in vele modellen en kleuren. Natuurlijk met een bijpassend overhemd, stropdas, strikje of pochet en een paar leuke schoenen die het helemaal af maken.

Uw trouwkostuum wordt wanneer u het afhaalt geperst en gestreken en samen met het overhemd klaargemaakt in een stofvrije hoes zodat u thuis niets meer hoeft te doen.

Accessoires

Wij hebben niet alleen een grote collectie schoenen en riemen voor bij een kostuum of combinatie maar ook leuke, stoere schoenen en riemen voor bij een casual collectie.

De merken die Schootbrugge Mannenmode voert zijn Profuomo / Michaelis / Falke / Rehab foodwear / Bull Boxer / Cars Jeans.

Wat denkt u van een leuke stropdas, sjaal met bretels om er een eigen tintje aan te geven. Uiteraard met trendy onderkleding en bijpassende sokken.